Litigiu cu un dezvoltator imobiliar

Welcome to Academic IELTS Help Forums Student Support Litigiu cu un dezvoltator imobiliar

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    [email protected]
    Participant

Salut! Are cineva experiență cu procese împotriva dezvoltatorilor imobiliari? Am cumpărat un apartament în variantă albă și, după ce am făcut reparația, au început să apară fisuri în pereți și igrasie la colțuri. Dezvoltatorul spune că e vina mea că n-am aerisit, dar eu sunt convins că e vorba de izolația blocului făcută de mântuială. Vreau să îi dau în judecată sau măcar să obțin o despăgubire pentru reparații, că deja am băgat o grămadă de bani. Caut un avocat care are “dinți” și nu se lasă intimidat de companiile astea mari de construcții. Ați lucrat cu cineva care a câștigat astfel de cazuri? Mi-e frică să nu intru într-un proces de 5 ani și să rămân și cu casa stricată și cu banii luați.

[email protected]
    Participant

Uf, nasoală situația, dar din păcate e plin Chișinăul de blocuri făcute pe fugă. Eu am avut o problemă cu termenul de dare în exploatare, m-au dus cu zăhărelul un an de zile până m-am supărat și am luat avocat. Sincer, singura metodă prin care se mișcă lucrurile e când primesc o citație oficială pe antet de avocat. Eu am mers pe mâna celor de la https://avocati-md.com/ și am rezolvat prin negociere directă, fără să mai ajungem prin instanțe, pentru că avocatul a știut cum să pună problema juridic. Au experiență mare pe litigii comerciale și imobiliare. Îți recomand să mergi la o consultație, să le arăți contractul de vânzare-cumpărare și să vezi ce opțiuni ai. Uneori e suficientă o notificare bine scrisă ca să îi facă pe dezvoltatori să devină brusc cooperanți.

[email protected]
    Participant

Mersi de pont, chiar aveam nevoie de cineva care să știe cum să îi abordeze pe dezvoltatori!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.