Na Parimatch jsem se díval hlavně ze zvědavosti, protože reklama kolem podobných platforem většinou vytváří dojem, že všechno funguje okamžitě, přehledně a bez jediného problému. Ve skutečnosti je první zkušenost trochu střízlivější. Rozhraní působí moderně a hlavní nabídka je poměrně dobře rozdělená, ale nový uživatel si stejně musí chvíli zvyknout na množství kurzů, kategorií a živých událostí. Pokud člověk hledá konkrétní zápas české ligy nebo hokeje, většinou ho najde rychle přes sportovní sekci nebo vyhledávání https://parimatchczechrepublic.com/ . U méně známých regionálních soutěží už záleží na aktuální nabídce. Registrace na Parimatch na první pohled nevypadá složitě, ale právě tady se mohou objevit drobnosti, které začátečníka zbrzdí. Někdy se potvrzovací zpráva objeví v e-mailu se zpožděním nebo skončí ve spamu, jindy uživatel zvolí heslo, které nesplňuje všechny požadavky. Setkal jsem se také s tím, že stránka při horším připojení nereagovala úplně plynule a část formuláře bylo nutné načíst znovu. Nejde o nic zásadního, ale člověk by neměl očekávat, že vytvoření účtu bude vždy otázkou několika sekund. Za důležitou část považuji ověření totožnosti. Někomu může připadat jako zbytečné zdržení, ale ve výsledku pomáhá chránit účet a zároveň může být důležité při vkladech nebo výběrech peněz. Lepší je vyřešit potřebné ověření včas než až ve chvíli, kdy člověk čeká na finanční transakci. Stejně tak bych rozhodně neukládal heslo nebo přihlašovací údaje na počítači v práci, internetové kavárně, hotelu nebo jiném sdíleném zařízení. U účtu spojeného s penězi je bezpečnost podle mě důležitější než pohodlí automatického přihlášení.