Де можна вивчити англійську?

Welcome to Academic IELTS Help Forums Student Support Де можна вивчити англійську?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    [email protected]
    Participant

Останнім часом я відчуваю, що мій рівень англійської вже не відповідає вимогам на роботі, і мені важко спілкуватись з іноземними клієнтами. Я розглядаю можливість пройти курси саме для дорослих, але не знаю, де знайти актуальні програми з гнучким графіком і підтримкою. Чи можеш порадити щось?

[email protected]
    Participant

Якщо тобі важливо підвищити рівень англійської та інших професійних навичок у дорослому віці — варто ознайомитися з програмами для дорослих, які пропонують сучасні курси з гнучким графіком та адаптованими навчальними планами. Тут зібрані курси англійської мови, які охоплюють різні рівні — від базового до просунутого, з фокусом на розмовну практику, граматику, бізнес-лексикон та інші корисні навички. Детальніше про англійську мову для дорослих можна дізнатись тут. Там також є інформація про тривалість курсів, форми навчання та вимоги до учасників.

[email protected]
    Participant

Дякую за пораду. Після такого опису я зрозуміла, що саме структуровані курси з підтримкою викладачів і практичними заняттями дадуть мені більше впевненості у мовних навичках, ніж самостійне вивчення, і вирішила детальніше ознайомитися з програмами та розкладом на сайті.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.