Reply To: How do you pick a platform that you can actually trust long-term?

Welcome to Academic IELTS Help Forums Student Support How do you pick a platform that you can actually trust long-term? Reply To: How do you pick a platform that you can actually trust long-term?

[email protected]
Participant

Ya selamlar herkese, ben de dün ilk defa denedim HemenVar’ı – https://hemenvar.com/ açıkçası beklentimin biraz üzerindeydi deneyimim. Hani bazen yeni bir platforma giriyorsun ya, biraz tedirgin oluyorsun güvenilir mi diye, ama burada hakikaten rahat hissettim kendimi. Özellikle o aradığım niş bir ürünü bulmam beni şaşırttı, normalde büyük marketlerde ya da daha bilindik yerlerde bulamadığım bir şeydi. Site arayüzü de gayet sade ve kafa karıştırıcı değil, bu benim için büyük artı çünkü teknik şeylerle aram pek iyi değildir. Kargo da söz verdikleri sürede elime ulaştı, kutulama özeni de fena değildi. Genel olarak bakınca, evet kesinlikle bir şans vermeye değer bir yer olmuşlar, sanki biraz daha butik ama aynı zamanda her şeyi barındıran bir pazar yeri havası var. Deneyip memnun kalanlardanım kısacası.